Név:

Típus:
Vármegye:
Keresőszó:

Város:


Hét Csillag Üdülő és Konferencia Központ - Beregdaróc (Szabolcs-Szatmár-Bereg)


Weboldal: : www.hetcsillag.hu/
Cím: 4934 Beregdaróc, Alkotmány út 5.
Telefon: +3630/408-8567
Fax: +3645/706-196
Email: info@hetcsillag.hu
GPS: É 48° 11' 57.09 - K 22° 31' 28.99

.
.
A Hét Csillag Üdülő- és Konferencia-központ Magyarország egyik legeldugottabb szegletében, egy XIV. században épült késő gótikus templom szomszédságában található, Beregdarócon. Ez a település ma az Európai Unió egyik keleti végvára. Az Árpád-kori falu szívében nagyszerű harmóniában él egymás mellett a középkori műemlék és a XXI. századi szabadidőközpont.

Klasszikus 2 ágyas szobáink hálótere az egyedi galériatérben található. Az önálló nappaliban és fürdőszobában a legtöbb kényelmi szolgáltatás (televízió, telefon, internetelérhetőség, minibár, klímaberendezés) igénybe vehető.

Az I. családi apartman igazán nagycsaládok és kisebb baráti társaságok számára is alkalmas rövidebb-hosszabb idő eltöltésére. A közös nappalis ebédlővel rendelkező 4 x 2 ágyas lakosztály 2 önálló fürdőszobával várja vendégeinket.

A II. családi apartman földszinti fürdőszobája és nappalija mozgáskorlátozott vendégeink számára is használható. A klasszikus galérián túl egy háromágyas hálószoba, önálló fürdőszoba várja a nagyobb családokat. Az apartmanban 5 önálló és egy pótágy van.

III. családi apartman. A galériából nyíló kétágyas hálószobával és önálló fürdőszobával bővített klasszikus kétágyas szoba szintén a nagyobb családok számára biztosít nyugodt pihenést.

Az elnöki lakosztály különleges kényelmi szolgáltatásokat nyújt az ott lakók számára. A dupla ágyas hálószoba mellett önálló nappali és étkezőkonyha is található.